Authentieke Branding

Authentieke branding gaat verder dan alleen een logo. Het draait om persoonlijkheid en herkenbaarheid.  We gaan voor een huisstijl die raakt, en duiken in het verhaal van jou en je onderneming. Dit verhaal vormt de basis voor je (re)branding: een herkenbaar logo, kleuren die passen bij je waarden, en lettertypes die fijn lezen. 

Branding mogelijkheden

Klaar om zichtbaar te worden op een manier die bij jou past?

Ik ontwerp graag een authentieke look en feel die past bij jou en je onderneming. Daarvoor duiken we samen in jouw verhaal, jouw klant, jouw visie, jouw waarden, en jouw smaak. Deze zijn het fundament van je branding.

Werkwijze Branding

Al mijn samenwerkingen beginnen met een gratis kennismakingsgesprek via ZoomZo kunnen we zien of we bij elkaar passen en of ik je kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minutenIs er een klik en gaan we samen aan de slag? Dan stuur ik je een prijs voorstel. Akkoord? Dan is het tijd voor de kick-off: de vragenlijst.

Om een authentieke look & feel voor je merk te bereiken, is het van belang dat ik jouw verhaal en waarden ken. Deze zijn het fundament van je branding. Hiervoor stuur ik je een vragenlijst

In een online sparring sessie van 1 uur gaan we dieper in op je waarden, missie en doelgroep. De vragenlijst die je invulde gebruiken we hierbij als leidraad. Woon je in Gent, dan kan de sparringsessie ook live doorgaan,

Op basis van je input ga ik aan de slag. Ik maak een eerste concept voor je nieuwe visuele identiteit, en stuur je minimaal 2 voorstellen

Jij kiest jouw favoriet, geeft je feedback, en ik werk je nieuwe logo en huisstijl verder uit. 

Er volgen maximaal 2 correctierondes waarin het ontwerp nog verder aangepast kan worden op basis van jouw feedback.

Helemaal tevreden? Dan bundel ik alles in een pakket. Het volgende is standaard inbegrepen in alle branding pakketten:

  • Bepaling van het kleurenpalet (meestal 1 hoofdkleur en 2 ondersteunende kleuren)
  • Bepaling van de lettertypes voor je huisstijl
  • Je persoonlijke huisstijlsheet oftewel je huisstijl in 1 oogopslag. Deze pdf sheet bevat lettertypes, kleuren, logo’s, en afbeeldingen. 
  • Je logo als eps, jpeg en png (voor druk en web)
  • Je logo in 3 varianten: 1 voor op een donkere achtergrond, 1 voor op een lichte achtergrond, en 1 in mono color
  • Eventuele huisstijlelementen (iconen, vormen …) als eps

Afhankelijk van je bestelling begin ik na oplevering van je huisstijl en logo aan het ontwerp van je overige producten. 

Plan hier jouw
gratis intake

Een goede samenwerking en eindresultaat kunnen enkel ontstaan als er een combinatie is van de volgende factoren: een wederzijdse klik, overeenkomende waarden, vertrouwen in elkaar, en een matchende smaak. Dit kun je niet allemaal voelen via email, dus daarom plan ik graag een gratis intake met nieuwe mensen die met me willen werken: een vrijblijvende videocall van ongeveer 15 minuutjes via Zoom. Kijk zeker ook eens naar mijn portfolio om te kijken of mijn werk jou aanspreekt.

Prijzen Branding

Branding prijzen starten vanaf €1090 ex BTW. 

Incl. Sparring sessie | Kleurenpallet | Typografische selectie | Huisstijlsheet | Ontwerp logo | Logo als eps, jpeg en png | Logo in 3 varianten: 1 voor op een donkere achtergrond, 1 voor op een lichte achtergrond, en 1 in mono color.

Je kunt dit naar wens uitbreiden met andere producten zoals een website, visitekaartje of een flyer. We bespreken van te voren samen wat je allemaal nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Een nieuwe huisstijl is maatwerk, en om tot een resultaat te komen wat echt bij jou en jouw verhaal past is tijd nodig. Ga uit van een periode van minimaal 4 weken.

In mijn ideale wereld zouden we alles gratis doen voor elkaar vanuit liefdevolle verbinding. Wanneer je moeite hebt om het (hele) bedrag te betalen en iets anders kan aanbieden, sta ik zeker open om hierover van gedachten te wisselen. 

Leuk! Al mijn samenwerkingen beginnen met een gratis kennismakingsgesprek via Zoom. Zo kunnen we zien of we bij elkaar passen en of ik je kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten. Boek hier je gratis intake.

Ik vraag een aanbetaling van 50% bij de start van het project. Het resterende bedrag factureer ik voor de uiteindelijke oplevering van je huisstijl.

Kennismaken? Vragen? Samenwerken?

Authentieke verbinding staat voor mij voorop in mijn werk. Daarom vind ik het fijn om eerst vrijblijvend te videobellen. Zo kunnen we zien of we bij elkaar passen en of ik je kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en vindt plaats via Zoom.