Coaching & Sparring

Behoefte om je ondernemershart te luchten? Ik luister, denk mee, help je structuur creëren, coach, en geef advies. Ik werk graag rond de thema’s zelfzorg en zichtbaarheid, maar kan ook over andere zaken met je meedenken.

Zelfzorg

Zorg jij soms beter voor anderen dan voor jezelf? Heb je het regelmatig zo druk dat je er niet aan toekomt om aan de dingen te werken die er echt toe doen? Moeite met je grenzen aangeven en misschien zelfs herkennen?Als ondernemer is het belangrijk om zorg te leren dragen voor jezelf. Ik help je hier graag bij, en start graag bij de basis: past je bedrijf (nog) wel echt bij jou? Krijg je energie van de dingen die je doet, of kost het je vooral energie?

Zichtbaarheid

Zichtbaarheid is voor veel authentieke ondernemers een doorn in het oog. Maar zichtbaarheid hoeft niet pusherig of verkeerd te voelen. We gaan voor een visibiliteit die je geen schuldgevoel of prestatiedruk oplevert. Geen quick wins, geen egodriven marketing, maar marketing vanuit het hart. Zo bouw je niet alleen aan een duurzame relatie met je klant, maar ook aan een duurzame manier van ondernemen voor jezelf, eentje die goed voelt.

Plan hier jouw
gratis intake

Een goede coachingrelatie kan enkel ontstaan als er een combinatie is van de volgende factoren: een wederzijdse klik, overeenkomende waarden en vertrouwen in elkaar. Dit kun je niet voelen via email, dus daarom plan ik graag een gratis intake met nieuwe mensen die met me willen werken: een vrijblijvende videocall van ongeveer 20 minuutjes via Zoom.