Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Met loopbaancheques

in Gent en online

Voor ondernemers en particulieren

Wringt of rommelt het wat in je professionele leven? Samen brengen we overzicht en inzicht, zodat je weer zicht krijgt op wat je echt wil en hoe dat aan te pakken. We gaan op zoek naar wie je was voor er je werd verteld wie je hoorde te zijn. We blazen het stof weg van oude verhalen die je niet meer dienen en herontdekken zo de echte jij die je onderweg uit het oog bent verloren.

Je haalt je allerpersoonlijkste talenten boven, leert weer vertrouwen op je eigen brein én intuïtie en kunt vandaaruit keuzes maken die echt bij jou passen. 

Resultaat: je kijkt helder naar je werk en naar je leven. Je weet waarvoor je staat, wat je nodig en wat je te bieden hebt, en durft op je eigen kompas te vertrouwen. We laten de energie en de goesting weer stromen, zodat je weet wat je te doen staat om je werk zodanig vorm te geven tot het zo goed mogelijk aansluit bij jou en bij het leven dat je écht wil leven.

Insteken voor mijn aanpak zijn Inspirerend Coachen, Solution Focus en werken vanuit talenten, aangevuld met tal van verbredende en verdiepende opleidingen en bovenal meer dan 5.000 uur praktijkervaring in 1-op-1 coaching met meer dan 200 coachees.

Ik werk in het bijzonder graag en vaak met ondernemers en creatievelingen, met snelle denkers en diepe voelers.

Ik sta bekend om mijn inlevingsvermogen en rust enerzijds, en om mijn pittige en doortastende aanpak anderzijds. En met een kwinkslag hier en daar, dat ook. Ik zeg waar het op staat, to the point, maar doe dat altijd vanuit een warme betrokkenheid en met focus op het doel waar we samen naartoe werken. 

Gesprekken kunnen online of op locatie in het Gentse.

Wat anderen over me zeggen

Liesbeth hielp me stilstaan bij mijn noden in het ondernemerschap. Ze hielp me ontwarren en structuur vinden toen ik vast was komen te zitten in mijn project. Eens het geheel terug duidelijker was, hielp Liesbeth me praktische uitwerking van mijn nieuw businessplan. Uniek aan Liesbeth haar coachende stijl is dat ze me geleerd heeft om mijn saboteurs te doorzien, mijn money mindset te veranderen en in feite mijn eigen businesscoach te worden. Ik ben daardoor in enorme stroomversnelling en creatiemodus terecht gekomen, vol zelfvertrouwen en klaar voor de toekomst. Ik ben haar erg dankbaar en beveel Liesbeth bij iedereen in mijn omgeving aan!

Leen De Mulder

Bezielster van De Zijnsplek en Gloed

Liesbeth is een uitermate professionele en gedreven coach. Zij is een goede luisteraar en kan scherp en objectief analyseren. Kan tot de kern doordringen en de gegevens correct interpreteren. Liesbeth geeft creatieve en constructieve aanbevelingen. Zij is een ideale coach, zowel op gebied van het financiële alsook in het bijzonder op mentaal vlak.

Dirk Eeckhout

Oprichter van Natural Stone Services BVBA

Mijn overige aanbod

Vanaf €

Communicatie en copywriting

Communicatie die werkt

Teksten die werken. Die lezen als een trein. Die je publiek raken, net waar jij het wil. Ik schrijf ze voor je. Een mooi verhaal nóg sterker maken door het de juiste vorm en woorden te geven, daar doe ik het voor. Ook inhoudelijk denk ik met je mee.

Lees meer
vanaf €

Strategisch advies

Laagdrempelig en direct toepasbaar

Laagdrempelig, direct toepasbaar advies, voor een specifiek domein in je zaak, of voor het geheel. Ik zie snel waar pijnpunten én kansen zitten binnen je onderneming, en hoe we alles kunnen optimaliseren.

Lees meer
Vanaf €

Prijszetting en money mindset

Durf je prijs te vragen

Teksten die werken. Die lezen als een trein. Die je publiek raken, net waar jij het wil. Ik schrijf ze voor je. Een mooi verhaal nóg sterker maken door het de juiste vorm en woorden te geven, daar doe ik het voor. Ook inhoudelijk denk ik met je mee.

Lees meer