...

When I let go of who I am,
I become who I might be

Hi, ik ben Teuta

Ideeënfontein, dansende ondernemer, mooimaker, coach, wereldverbeteraar, en wingwoman voor authentiek talent. Leuk dat je op mijn website bent terecht gekomen.
Portret Teuta door Lieselotte Peeters

Ik in 6 woorden

Watervrouw

Ik denk en voel diep, en heb vaak een ongebruikelijke benadering van dingen. Naarmate ik me meer en meer afstem op mijn eigen innerlijke stroom, verlang ik naar een wereld waarin we allemaal de vrijheid hebben om ons leven op onze manier te leven, niet beperkt door sociale normen.

Ecstatic Dancer

Dans is mijn medicijn, mijn liefde en mijn leven. Als ik echt dans vergeet ik alles, voel ik me helemaal vrij en leef ik helemaal op. Ik zal nooit helemaal in woorden kunnen omschrijven wat dans voor mij betekent, daarom deel ik het graag op de dansvloer.

Vurig hart

Met mijn Nederlands / Albanese roots kan ik overkomen als een behoorlijk gepassioneerd persoon: pittig, energiek, speels, direct, en eerlijk. Maar onder dit alles zit gewoon een klein hartje dat gezien wil worden, met jou wil verbinden en de wereld een betere plek wil maken.

Cheerleader

Ik ben een echte ambassadeur voor de mensen waar ik in geloof, en ik help ze graag om nog meer te stralen dan ze al doen. Of dit nu is door ze een vertrouwensboost te geven, een luisterend oor, een promofilmpje, een podium om op te schitteren, of een dikke knuffel.

Dromenjager

Hoewel ik me mijn hele leven klein heb gevoeld, heb ik altijd grote dromen gehad. Ik geloof dat naïef optimisme een van de meest waardevolle levenswijzen is. We hebben onze fantasie niet voor niets, let's use it to create a better world!

Mooimaker

Ik houd van schoonheid in al haar kleuren. Ik kan genieten van mensen die hun hart volgen, de natuur in al haar pracht, onbaatzuchtigheid, liefde. Ik help graag meer schoonheid toe te voegen aan de wereld, of het nu is door het maken van een mooie website, of het delen van een dans.

Mijn website geeft je een kleine inkijk in mijn ziel. Meer weten? Voel je vrij om contact met me op te nemen.