Hoi, leuk dat je er bent!

ik ben Teuta, wingwoman voor authentieke bezielde ondernemers. Ik help ondernemers aan een online zichtbaarheid die goed voelt. Op deze pagina vind je een impressie van mijn werk.

Web Design | Branding | Grafisch Design | Video

Portret Teuta door Lieselotte Peeters

Web Design

Met oog voor design, techniek en strategie

Het liefste wil je natuurlijk een site die bij jou en jouw onderneming past, er mooi uitziet, technisch in orde is, snel is, gevonden wordt door je klant, waar je (potentiële) klanten blij van worden, en waar ze snel vinden wat ze zoeken. Een heel proces dus, en daar duik ik graag met jou in. Ik werk daarbij met WordPress en Elementor. 

Web Design Embrace the Moment

Brenda was op zoek naar een 3-in-1 website voor haar Iyengar yogastudio, ethisch boekhoudkantoor, en ecologische tuin. Naast haar website, ontwierp ik ook haar logo en huisstijl, schreef ik de teksten, en maakte ik foto’s voor op haar website tijdens haar Iyengar yogalessen.

Opdrachtgever

De Waterstraat

Web Design Trikaya

Vanessa geeft orthomoleculair voedingsadvies op maat. Ze was op zoek naar een web designer die web design combineert met storytelling. We doken samen dieper in haar verhaal, missie, visie en doelgroep. En zo ontstond een mooie website die helder meegeeft waar Vanessa en Trikaya voor staan.

Opdrachtgever

Trikaya

Orthomoleculair voedingstherapeute Ilse was toe aan een nieuwe look en feel voor haar website. Ze doorliep als eerste het Web & soul sculpting traject, waarbij we in verschillende sparringsessies samen op zoek gingen naar de kern van haar verhaal, haar ideale klant en het doel van haar website. Met als resultaat een heerlijke website.

Opdrachtgever

Fermento | Broedwerk

Web Design Muze Online Academy

Voor Muze, online academy voor  dansdocenten, ontwierp ik naast logo en huisstijl ook de website. 

Opdrachtgever

Muze online Academy

Web Design Teuta

Met veel plezier en geduld ontwierp ik tot in de kleinste details mijn eigen WordPress website. Soms heeft een website rijptijd nodig, en 2022 bleek het juiste moment om mezelf en mijn site aan de wereld te herintroduceren.

Opdrachtgever

Teuta

Web Design Start to Bee

Voor Start to Bee nam ik de volledige branding op me. Naast een logo en huisstijl maakte ik ook de website in Wix.

Opdrachtgever

Broedwerk | Start to Bee

Web Design for you

Jouw nieuwe website hier? Neem gerust contact met me op en we bespreken jouw website wensen.

Opdrachtgever

Jij?

Branding

Een huisstijl die raakt

Ik vertaal mooie missies graag naar beeld en kleur. Met aandacht voor jouw verhaal, smaak en waarden. We gaan voor een persoonlijke huisstijl: een mooi herkenbaar logo, kleuren die passen bij je waarden, en lettertypes die fijn lezen.

Brenda was op zoek naar een 3-in-1 website voor haar Iyengar yogastudio, ethisch boekhoudkantoor, en ecologische tuin. Naast haar website, ontwierp ik ook haar logo en huisstijl, schreef ik de teksten, en maakte ik foto's voor op haar website tijdens haar Iyengar yogalessen.
De Waterstraat
Opdrachtgever: De Waterstraat | 2023
Leen maakt de wereld letterlijk een mooiere plek. Voor Kwafé by Leen ontwierp ik naast het logo ook een visitekaartje, flyer en social media visual.
Kwafé by Leen
Opdrachtgever: Kwafé by Leen | 2022
Voor Start to Bee nam ik de volledige branding op me. Naast een logo en huisstijl maakte ik ook de website, social media visual en flyer.
Voor Muze ontwierp ik naast logo en huisstijl ook de website en alle social media visuals en video's.

Grafisch Design

Losse ontwerpen

Naast complete branding pakketten kun je bij mij ook terecht voor losse ontwerpen zoals flyers, visitekaartjes, en ebooks. Ik help jou graag aan een mooi ontwerp. 

Video

Editing, ondertiteling & vertaling

Ik tover jouw beeldmateriaal om tot een unieke promotie video of social media video. Ook kan ik je video ondertitelen en vertalen van Engels naar Nederlands.

Kennismaken? Vragen? Samenwerken?

Authentieke verbinding staat voor mij voorop in mijn werk. Daarom vind ik het fijn om eerst vrijblijvend te videobellen. Zo kunnen we zien of we bij elkaar passen en of ik je kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en vindt plaats via Zoom.