...

Hoi, leuk dat je er bent!

ik ben Teuta, wingwoman voor authentieke bezielde ondernemers. Ik help ondernemers aan een online zichtbaarheid die goed voelt. Op deze pagina vind je een impressie van mijn werk.

Portret Teuta door Lieselotte Peeters

Branding

Een huisstijl die raakt

Ik vertaal mooie missies graag naar beeld en kleur. Met aandacht voor jouw verhaal, smaak en waarden. We gaan voor een persoonlijke huisstijl: een mooi herkenbaar logo, kleuren die passen bij je waarden, en lettertypes die fijn lezen.

Voor Start to Bee nam ik de volledige branding op me. Naast een logo en huisstijl maakte ik ook de website, social media visual en flyer.
Leen maakt de wereld letterlijk een mooiere plek. Voor Kwafé by Leen ontwierp ik naast het logo ook een visitekaartje, flyer en social media visual.
Kwafé by Leen
Opdrachtgever: Kwafé by Leen | 2022
Voor Muze ontwierp ik naast het logo en huisstijl ook de website en alle social media visuals en video's.

Web Design

Met oog voor design, techniek en strategie

Het liefste wil je natuurlijk een site die bij jou en jouw onderneming past, er mooi uitziet, technisch in orde is, snel is, gevonden wordt door je klant, waar je (potentiële) klanten blij van worden, en waar ze snel vinden wat ze zoeken. Een heel proces dus, en daar duik ik graag met jou in. Ik werk daarbij met WordPress en Elementor. 

Web Design Embrace the Moment
Met veel plezier en geduld ontwierp ik tot in de kleinste details mijn eigen WordPress website. Soms heeft een website rijptijd nodig, en 2022 bleek het juiste moment om mezelf en mijn site aan de wereld te herintroduceren.
Voor Muze Online Academy ontwierp ik naast de branding ook een complete WordPress website in de nieuwe huisstijl.
Liesbeth was op zoek naar meer structuur in haar aanbod, en wilde meer van haar ritual boxes verkopen. We deden een uitgebreide sparring sessie, waarin ik haar onder andere tips gaf over haar prijszetting, aanbod en marketing. Daarna gaf ik haar Wix website een complete make-over. Niet alleen qua design en lay-out, maar vooral ook qua structuur en gebruiksvriendelijkheid.

Grafisch Design

Losse ontwerpen

Naast complete branding pakketten kun je bij mij ook terecht voor losse ontwerpen zoals flyers, visitekaartjes, en social media posts. Ik help jou graag aan een mooi ontwerp. 

Video

Editing, ondertiteling & vertaling

Ik tover jouw beeldmateriaal om tot een unieke promotie video of social media video. Ook kan ik je video ondertitelen en vertalen van Engels naar Nederlands.

Kennismaken? Vragen? Samenwerken?

Authentieke verbinding staat voor mij voorop in mijn werk. Daarom vind ik het fijn om eerst vrijblijvend te videobellen. Zo kunnen we zien of we bij elkaar passen en of ik je kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en vindt plaats via Zoom.