Web & Soul Sculpting

In 6 stappen naar een aantrekkelijke website die jouw doelgroep aanspreekt en jouw verhaal en persoonlijkheid weerspiegelt. 

Web Design Teuta

Jij bent hier op aarde om een verschil te maken, en je wilt een website die je daarbij helpt.

 • Een wervende website die jouw ideale klant aanspreekt.

 • Een heldere website die jouw missie, visie en waarden weerspiegelt.

 • Een authentieke website die past bij waar je staat, waar design en teksten kloppend voelen, en waar je je in herkent.

 • Maar ook een website die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen

Web and soul sculpting Embrace the Moment

Web & Soul Sculpting

In 6 stappen naar een heldere wervende website die de essentie van je verhaal uitstraalt.

1

Helderheid

Storytelling & strategie

Voor het maken van jouw website gaan we doordacht te werk. De essentie van je verhaal uitdragen en een duidelijke website strategie. Daar gaan we voor, en daar beginnen we dus ook. Ik wil weten waarom je doet wat je doet, wat je verwacht van je website, wie jouw doelgroep is, en nog veel meer. Ik denk met je mee, help je structuur creëren, coach, en geef advies.

2

Structuur

Structuur & gebruiksgemak

Een van de belangrijkste aspecten voor een wervende website is gebruiksgemak, want je wilt natuurlijk dat je klanten belangrijke informatie gemakkelijk terugvinden. We bedenken een gebruiksvriendelijke structuur en menu voor je website, en we bepalen welke pagina’s er komen, en wat voor inhoud er op die pagina’s komt. 

3

Content

Je verhaal in tekst & beeld

Content is de kern van jouw website. In goede content komt niet alleen jouw verhaal en eigenheid naar voren, maar het spreekt ook jouw bezoeker aan. Tijd voor jou om je website content te verzamelen: foto’s, teksten, huisstijl, reviews, etc. Je staat er niet alleen voor. Ik geef je tips en tricks, maar kan ook uitgebreider met je meedenken, en doorverwijzen naar goede fotografen en copywriters.

4

Design

Vormgeven van je website

Zodra de inhoud van je website duidelijk is, en je alle content hebt aangeleverd, ga ik aan de slag met het ontwerpen van je website. Ik vertaal jouw verhaal naar een passend design. Met aandacht voor esthetiek, kleur, persoonlijke details, leesbaarheid en scanbaarheid. En natuurlijk zorg ik voor een responsive design dat er goed uitziet op verschillende devices.

5

Feedback

Correctierondes

Nadat je het eerste ontwerp van je nieuwe website hebt bekeken, heb je waarschijnlijk wat dingen aan te merken. Daar zijn de correctierondes voor. We bespreken samen wat er nog aangepast moet worden. Je website gaat pas online als je helemaal tevreden bent. 

6

Nazorg

Je website onderhouden

Net zoals een mens is een website nooit af. Website onderhoud is essentieel voor een veilige, snelle goed werkende website. Zo voorkom je hacks en problemen die veel tijd en geld kosten. Wil je dit niet zelf doen? Ook dat kan geregeld worden.

“Teuta is creatief intelligent, ze zorgt voor de juiste wegen om mijn zichtbaarheid te vergroten met een vorm die echt bij me past. Ik was verrast door het resultaat dat dit geeft. Elke lead die mijn website bezoekt, belt me om kennis te maken en potentieel een samenwerking aan te gaan. En in een ver verleden deed Teuta de vormgeving van mijn cv. Ook toen werd ik na elke sollicitatie opgebeld om kennis te maken. Ik kreeg zelfs de feedback dat het één van de best opgemaakte cv’s die men al had gezien, terwijl mijn cv ook voor mezelf authentiek voelde. Teuta is oprecht geïnteresseerd, laat je volledig jezelf zijn en daagt je uit om daar ook volledig in te gaan staan. Ze bezit het talent om met deze informatie helemaal naar buiten te keren en je zichtbaarheid te vergroten, met resultaat. Bij Teuta krijg ik de ruimte om volledig mezelf te zijn met wat mij als ondernemer enthousiast maakt. Ik mag helemaal thuiskomen en word liefdevol uitgenodigd om mijn authenticiteit volledig grond te geven in mijn bedrijf en in mijn marketing. Ik zou haar aanraden voor zowel web design als coaching. Het is een groot kado dat we hebben kunnen samenwerken en dat blijf ik in de toekomst ook doen.”

"Elke lead die mijn website bezoekt, belt me om kennis te maken en potentieel een samenwerking aan te gaan."

Portret Liesbeth

Liesbeth Alen
Ceremoniemaker | Bezielster Embrace the Moment

Het Web & Soul Sculpting Pakket:

 • Een unieke authentieke website

  Je krijgt een unieke website die weerspiegelt wie jij bent als persoon en als ondernemer.

 • Doordacht en afgestemd op je doelgroep

  We gaan voor een wervende website.

 • Met een mooi design

  Op basis van jouw moodboard zorg ik voor een website met smaak, rust, en persoonlijke details.

 • Tot 7 pagina's volledig opgemaakt

  Ik maak tot 7 pagina’s voor je op, en denk ook met je mee welke pagina’s minimaal nodig zijn voor jouw website.

 • Desktop, tablet & mobiel responsive

  Jouw nieuwe website is natuurlijk goed en duidelijk zichtbaar op PC, tablet en mobiel.

 • Basis SEO

  Permalinks, title tags en meta tags.

 • Technisch in orde

  Beveiligd | Google RECAPTCHA v3 | AVG/GDPR-proof | Cookietoestemming module | Google analytics geïnstalleerd

 • Koppeling nieuwsbrief

 • Superpersoonlijke aanpak

  Ik ben je kritische sidekick, en geef je feedback tijdens het hele proces. Is je aangeleverde content waardevol voor je doelgroep? Ontbreekt er iets? Past je content wel echt bij jou?

 • 3 sparringsessies

  Tijdens de sparringsessies spreken we (online) af om je website wensen te doorlopen. Ik stel verdiepende vragen over je aanbod, doelstellingen en meer. We brainstormen over je teksten en andere content. We stemmen de sessies af op wat jij nodig hebt.

 • Werkboek met tips & tricks

  Het werkboek loodst je door alle voorbereidingen, en staat vol met handige tips en tricks. Door middel van doelgerichte vragen ontdekken we wie jouw doelgroep is, hoe je wilt dat je website eruit ziet, en nog veel meer.

 • Gebruiksvriendelijke CMS

  Je website wordt gebouwd in WordPress – het nr. 1 CMS systeem van de wereld met de gebruiksvriendelijke pagebuilder Elementor Pro

 • 3 revisierondes

  Natuurlijk krijg je voldoende ruimte voor feedback.

uitbreidingsopties tegen meerprijs

Plan hier jouw
gratis intake

Overtuigd of eerst nog wat meer weten? Plan dan hier een gratis intake met me. In 20 minuten bespreken we in een videocall jouw ideeën, en kijken we of jouw wensen passen binnen het web & soul sculpting concept en of er een match is. En wie weet haal je ook nog wel wat tips en inspiratie uit onze call.

Veelgestelde vragen

Omdat dit een nieuw traject is bied ik het traject momenteel tegen een kortingstarief aan, voor 3 ondernemers die dit traject samen met mij willen testen en reviewen. In ruil voor een evaluatie en review, krijg je een mooie korting. Interesse? Boek hier je gratis intake, dan bespreken we wat je nodig hebt en krijg je op basis daarvan een offerte met korting. Voor mij staat verbinding voorop en niet ‘wie het eerst komt’. Als er na de gratis intake via Zoom blijkt dat er een match is tussen ons, en jij akkoord bent met de prijs, ga ik graag voor je aan de slag. 

Het Web & Soul Sculpting traject is bedoeld voor missiegedreven ondernemers die de wereld een mooiere plek maken. Het traject past het beste bij ondernemers die al even bezig zijn, maar ook startende ondernemers met een duidelijke visie zijn zeker welkom. Aan de hand van een gratis intakegesprek via Zoom verkennen we in hoeverre we bij elkaar passen, en of Web & Soul Sculpting echt bij je past.

Een website is maatwerk, en om tot een resultaat te komen wat echt bij jou en jouw verhaal past is tijd nodig. Niet alleen voor mij, maar ook voor jou. Ga uit van gemiddeld 2 a 3 maanden. Het kan altijd sneller gaan en het kan ook langzamer. 

Ikzelf besteed liever wat meer tijd aan het maken van een website zodat je een website hebt die echt bij je past en die goed voelt. Een van de belangrijkste factoren voor de duur van het maken van een website: je foto’s en teksten. Hierin ben ik afhankelijk van jou, want zonder inhoud kan ik geen website maken. 

In mijn ideale wereld zouden we alles gratis doen voor elkaar vanuit liefdevolle verbinding. Wanneer je moeite hebt om het (hele) bedrag te betalen en iets anders kan aanbieden, sta ik zeker open om hierover van gedachten te wisselen. 

Leuk! Al mijn samenwerkingen beginnen met een gratis kennismakingsgesprek via Zoom. Zo kunnen we zien of we bij elkaar passen en of ik je kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten. Boek hier je gratis intake.

Ik vraag een aanbetaling van 50% bij de start van het project. Het resterende bedrag factureer ik voor de uiteindelijke oplevering van je website.

Nee, ik ga ervan uit dat je deze zelf al hebt. Heb je nog geen hosting en domeinnaam? Ik geef je graag advies bij de start van onze samenwerking.

Web & Soul Sculpting is vooral geschikt voor ondernemers die al wat ervaring hebben, maar ook voor startende ondernemers met een duidelijke visie. Heb je alleen nog maar een vaag idee, dan raad ik je aan om nog even te wachten met het maken van een website totdat je een duidelijkere visie hebt van wat je wilt.

Als je website af is kun je via mij voor een fijne prijs een onderhoudspakket afsluiten bij mijn web developer. Ik doe dit zelf niet, maar no worries, de web developer met wie ik samenwerk is leuk, betrouwbaar en betaalbaar.

Mijn tips voor je website