Web & Soul Sculpting

In 6 stappen naar een aantrekkelijke website die jouw doelgroep aanspreekt en jouw verhaal en persoonlijkheid weerspiegelt. 

Web Design

Jij wil een verschil maken, en een website die je daarbij helpt.

 • Een wervende website die jouw ideale klant aanspreekt.

 • Een heldere website die jouw missie, visie en waarden weerspiegelt.

 • Een authentieke website die past bij waar je staat, waar design en teksten kloppend voelen, en waar je je in herkent.

 • Maar ook een website die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen

Web and soul sculpting Embrace the Moment

Web & Soul Sculpting

In 6 stappen naar een heldere wervende website die de essentie van je verhaal uitstraalt.

1

Helderheid

Storytelling & strategie

Voor het maken van jouw website gaan we doordacht te werk. De essentie van je verhaal uitdragen en een duidelijke website strategie. Daar gaan we voor, en daar beginnen we dus ook. Ik wil weten waarom je doet wat je doet, wat je verwacht van je website, wie jouw doelgroep is, en nog veel meer. Ik denk met je mee, help je structuur creëren, coach, en geef advies.

2

Structuur

Structuur & gebruiksgemak

Een van de belangrijkste aspecten voor een wervende website is gebruiksgemak, want je wilt natuurlijk dat je klanten belangrijke informatie gemakkelijk terugvinden. We bedenken een gebruiksvriendelijke structuur en menu voor je website, en we bepalen welke pagina’s er komen, en wat voor inhoud er op die pagina’s komt. 

3

Content

Je verhaal in tekst & beeld

Content is de kern van jouw website. In goede content komt niet alleen jouw verhaal en eigenheid naar voren, maar het spreekt ook jouw bezoeker aan. Tijd voor jou om je website content te verzamelen: foto’s, teksten, huisstijl, reviews, etc. Je staat er niet alleen voor. Ik geef je tips en tricks, maar kan ook uitgebreider met je meedenken, en doorverwijzen naar goede fotografen en copywriters.

4

Design

Vormgeven van je website

Zodra de inhoud van je website duidelijk is, en je alle content hebt aangeleverd, ga ik aan de slag met het ontwerpen van je website. Ik vertaal jouw verhaal naar een passend design. Met aandacht voor esthetiek, kleur, persoonlijke details, leesbaarheid en scanbaarheid. En natuurlijk zorg ik voor een responsive design dat er goed uitziet op verschillende devices.

5

Feedback

Correctierondes

Nadat je het eerste ontwerp van je nieuwe website hebt bekeken, heb je waarschijnlijk wat dingen aan te merken. Daar zijn de correctierondes voor. We bespreken samen wat er nog aangepast moet worden. Je website gaat pas online als je helemaal tevreden bent. 

6

Nazorg

Je website onderhouden

Net zoals een mens is een website nooit af. Website onderhoud is essentieel voor een veilige, snelle goed werkende website. Zo voorkom je hacks en problemen die veel tijd en geld kosten. Wil je dit niet zelf doen? Ook dat kan geregeld worden.

“Teuta is creatief intelligent, ze zorgt voor de juiste wegen om mijn zichtbaarheid te vergroten met een vorm die echt bij me past. Ik was verrast door het resultaat dat dit geeft. Elke lead die mijn website bezoekt, belt me om kennis te maken en potentieel een samenwerking aan te gaan. En in een ver verleden deed Teuta de vormgeving van mijn cv. Ook toen werd ik na elke sollicitatie opgebeld om kennis te maken. Ik kreeg zelfs de feedback dat het één van de best opgemaakte cv’s die men al had gezien, terwijl mijn cv ook voor mezelf authentiek voelde. Teuta is oprecht geïnteresseerd, laat je volledig jezelf zijn en daagt je uit om daar ook volledig in te gaan staan. Ze bezit het talent om met deze informatie helemaal naar buiten te keren en je zichtbaarheid te vergroten, met resultaat. Bij Teuta krijg ik de ruimte om volledig mezelf te zijn met wat mij als ondernemer enthousiast maakt. Ik mag helemaal thuiskomen en word liefdevol uitgenodigd om mijn authenticiteit volledig grond te geven in mijn bedrijf en in mijn marketing. Ik zou haar aanraden voor zowel web design als coaching. Het is een groot kado dat we hebben kunnen samenwerken en dat blijf ik in de toekomst ook doen.”

"Elke lead die mijn website bezoekt, belt me om kennis te maken en potentieel een samenwerking aan te gaan."

Portret Liesbeth

Liesbeth Alen
Ceremoniemaker | Bezielster Embrace the Moment

Wat je krijgt

Een op maat gemaakte warme wervende Website

 • Een unieke authentieke website doordacht en afgestemd op je doelgroep

  Je krijgt een unieke website die weerspiegelt wie jij bent als persoon en als ondernemer, en een wervende website die jouw ideale klant aanspreekt.

 • Tot 5 pagina's volledig opgemaakt met correctieronde per pagina

  Ik maak tot 5 pagina’s voor je op. Natuurlijk krijg je voldoende ruimte voor feedback.

 • Desktop, tablet & mobiel responsive

  Jouw nieuwe website is natuurlijk goed en duidelijk zichtbaar op PC, tablet en mobiel.

 • Basis SEO

  Permalinks, title tags en meta tags.

 • Beveiliging

  Beveiligd | Google RECAPTCHA v3

 • Privacy verklaring

  AVG/GDPR-proof | Cookietoestemming module

 • Koppeling nieuwsbrief

 • Live (online) strategische sessie (2 uur)

  Zonder strategie is je website niet meer dan een mooi plaatje. Daarom begint elk traject met een strategiesessie. Ik stel verdiepende vragen over je aanbod, doelstellingen en meer.

 • Superpersoonlijke aanpak

  Ik ben je kritische sidekick, en geef je feedback tijdens het hele proces. Is je aangeleverde content waardevol voor je doelgroep? Ontbreekt er iets? Past je content wel echt bij jou?

 • Handboek met tips om alles uit jouw website te halen: SEO, schrijftips, en meer

  Handboek met tips om alles uit jouw website te halen: SEO, schrijftips, en meer

 • Gebruiksvriendelijke CMS

  Je website wordt gebouwd in WordPress – het nr. 1 CMS systeem van de wereld met de gebruiksvriendelijke pagebuilder Elementor Pro

 • Installatie Google analytics

Web & Soul Sculpting Team

Voor het maken van jouw website werk ik samen met Jurgen, mijn technische held. Samen zorgen we voor een website die bij jou en jouw onderneming past, er mooi uitziet, jouw ideale klant aanspreekt, en technisch in orde is.

280230344_5365655286787586_7582543251463302856_n

teuta

Web strategie & design

Jurgen

Jurgen

Web development

Interesse om samen te werken?

Wij zijn een match als:

 • Je een warme website wilt met oog voor design, techniek & strategie

  Wil jij een website die echt werkt? Een site die bij jou en jouw onderneming past, er mooi uitziet, technisch in orde is, snel is, gevonden wordt door je klant, waar je (potentiële) klanten blij van worden, en waar ze snel vinden wat ze zoeken? Let's meet!

 • Je een web designer zoekt die echt met je meedenkt

  Ik ben jouw persoonlijke website wingwoman, en denk tijdens alle stappen van het proces met je mee. Van storytelling tot structuur en strategie. Je staat er niet alleen voor. Samen zorgen we voor een website die echt bij jou en je onderneming past, en die je ideale klant aanspreekt.

Website portfolio

Wie gingen je voor? Een greep uit de websites die ik recent gemaakt heb.

Trikaya

Vanessa geeft orthomoleculair voedingsadvies op maat. Ze was op zoek naar een web designer die web design combineert met storytelling. We doken samen dieper in haar verhaal, missie, visie en doelgroep. En zo ontstond een mooie website die helder meegeeft waar Vanessa en Trikaya voor staan.

"Heel blij met het resultaat van mij website! "

Vanessa van Hoorickx
Voedings-en leefstijlcoach – Trikaya

“Heel blij met het resultaat van mij website! Het proces van het in kaart brengen van ideeën, brainstorming, challengen tot het vinden van de juiste foto’s en uitschrijven van teksten verliep heel natuurlijk (en met veel geduld 🙂) en was een sterke aanzet om tot de knappe website te komen. Teuta leeft zich volledig in in waar je naar toe wil en zal stap voor stap de website bouwen met altijd de persoon achter de website in gedachten. Dit zorgt ervoor dat de website ècht meegeeft wie je bent en waar je voor staat. Een aanrader!”

Fermento

Orthomoleculair voedingstherapeute Ilse was toe aan een nieuwe look en feel voor haar website. Ze doorliep als eerste het Web & soul sculpting traject, waarbij we in verschillende sparringsessies samen op zoek gingen naar de kern van haar verhaal, haar ideale klant en het doel van haar website. Met als resultaat een heerlijke website.

"Ik begin nog altijd te stralen als ik m’n eigen website bezoek."

Ilse Stevens
Voedings-en leefstijlcoach – Fermento

“In een web en soulsculpting-traject stappen is op stap gaan met Teuta en tegelijk een reis naar en met jezelf maken. Teuta nam de tijd om mij en mijn talenten, waarden, visie en doel te leren kennen. Pas dan ging ze aan de slag om dit alles vorm te geven en te vertalen naar een website voor mijn klanten. Het resultaat voelde dan ook vrijwel meteen goed. Teuta luisterde tijdens de hele bouwperiode naar mijn bedenkingen en suggereerde verschillende mogelijkheden om bij te sturen tot het helemaal goed zat. Ik begin nog altijd te stralen als ik m’n eigen website bezoek. Dankjewel Teuta, voor je persoonlijk inzicht, je toewijding en precisie!”

EMBRACE THE MOMENT

Liesbeth was op zoek naar meer structuur in haar aanbod, en wilde meer van haar ritual boxes verkopen. We deden een uitgebreide sparring sessie, waarin ik haar onder andere tips gaf over haar prijszetting, aanbod en marketing. Daarna gaf ik haar Wix website een complete make-over. Niet alleen qua design en lay-out, maar vooral ook qua structuur en gebruiksvriendelijkheid.

“Teuta is creatief intelligent, ze zorgt voor de juiste wegen om mijn zichtbaarheid te vergroten met een vorm die echt bij me past. Ik was verrast door het resultaat dat dit geeft. Elke lead die mijn website bezoekt, belt me om kennis te maken en potentieel een samenwerking aan te gaan. En in een ver verleden deed Teuta de vormgeving van mijn cv. Ook toen werd ik na elke sollicitatie opgebeld om kennis te maken. Ik kreeg zelfs de feedback dat het één van de best opgemaakte cv’s die men al had gezien, terwijl mijn cv ook voor mezelf authentiek voelde. Teuta is oprecht geïnteresseerd, laat je volledig jezelf zijn en daagt je uit om daar ook volledig in te gaan staan. Ze bezit het talent om met deze informatie helemaal naar buiten te keren en je zichtbaarheid te vergroten, met resultaat. Bij Teuta krijg ik de ruimte om volledig mezelf te zijn met wat mij als ondernemer enthousiast maakt. Ik mag helemaal thuiskomen en word liefdevol uitgenodigd om mijn authenticiteit volledig grond te geven in mijn bedrijf en in mijn marketing. Ik zou haar aanraden voor zowel web design als coaching. Het is een groot kado dat we hebben kunnen samenwerken en dat blijf ik in de toekomst ook doen.”

"Elke lead die mijn website bezoekt, belt me om kennis te maken en potentieel een samenwerking aan te gaan."

Portret Liesbeth

Liesbeth Alen
Ceremoniemaker | Bezielster Embrace the Moment

De Waterstraat

Brenda was op zoek naar een 3-in-1 website voor haar Iyengar yogastudio, ethisch boekhoudkantoor, en ecologische tuin. Naast haar website, ontwierp ik ook haar logo en huisstijl, schreef ik de teksten, en maakte ik foto’s voor op haar website tijdens haar Iyengar yogalessen.

Pakketprijzen

Een website creëren is een heel proces waar ik je graag in ondersteun. Heb je ook hulp nodig bij je teksten? Ook dat doe ik graag voor je.  Ik kan je teksten voor je redigeren of helemaal schrijven. Bij redactie kijk ik niet enkel naar spel-en taalfouten maar ook naar de structuur van je teksten en of ze passen bij je doelgroep.

Website

2550
ex
BTW
 • Een unieke authentieke website
 • Doordacht en afgestemd op je doelgroep
 • Design homepage, contactpagina, over ons pagina & 2 dienst- of productpagina's
 • Correctieronde per pagina
 • Desktop, tablet & mobiel responsive
 • Basis SEO: Permalinks, title tags, meta tags
 • Beveiligd | Google RECAPTCHA v3
 • AVG/GDPR-proof
 • Cookietoestemming module
 • Strategische sessie van 2 uur
 • Installatie WordPress
 • Installatie pagebuilder Elementor
 • Installatie Google Analytics

Website & Webteksten

3450
ex
BTW
 • Een unieke authentieke website
 • Doordacht en afgestemd op je doelgroep
 • Design homepage, contactpagina, over ons pagina & 2 dienst- of productpagina's
 • Correctieronde per pagina
 • Desktop, tablet & mobiel responsive
 • Basis SEO: Permalinks, title tags, meta tags
 • Beveiligd | Google RECAPTCHA v3
 • AVG/GDPR-proof
 • Cookietoestemming module
 • Strategische sessie van 2 uur
 • Installatie WordPress
 • Installatie pagebuilder Elementor
 • Installatie Google Analytics
 • Interview voor je webteksten
 • Schrijven van teksten voor homepage, contactpagina, over ons pagina & 2 dienst- of productpagina's

Website, Webteksten & Logo

4150
ex
BTW
 • Een unieke authentieke website
 • Doordacht en afgestemd op je doelgroep
 • Design homepage, contactpagina, over ons pagina & 2 dienst- of productpagina's
 • Correctieronde per pagina
 • Desktop, tablet & mobiel responsive
 • Basis SEO: Permalinks, title tags, meta tags
 • Beveiligd | Google RECAPTCHA v3
 • AVG/GDPR-proof
 • Cookietoestemming module
 • Strategische sessie van 2 uur
 • Installatie WordPress
 • Installatie pagebuilder Elementor
 • Installatie Google Analytics
 • Interview voor je webteksten
 • Schrijven van teksten voor homepage, contactpagina, over ons pagina & 2 dienst- of productpagina's
 • Ontwerp logo op maat
 • Je logo in meerdere bestandsformaten, voor print en online gebruik

uitbreidingsopties tegen meerprijs

Veelgestelde vragen

Het Web & Soul Sculpting traject is bedoeld voor missiegedreven ondernemers die de wereld een mooiere plek maken. Het traject past het beste bij ondernemers die al even bezig zijn, maar ook startende ondernemers met een duidelijke visie zijn zeker welkom. Aan de hand van een gratis intakegesprek via Zoom verkennen we in hoeverre we bij elkaar passen, en of Web & Soul Sculpting echt bij je past.

Een website is maatwerk, en om tot een resultaat te komen wat echt bij jou en jouw verhaal past is tijd nodig. Niet alleen voor mij, maar ook voor jou. Ga uit van gemiddeld 2 a 3 maanden. Het kan altijd sneller gaan en het kan ook langzamer. 

Ikzelf besteed liever wat meer tijd aan het maken van een website zodat je een website hebt die echt bij je past en die goed voelt. Een van de belangrijkste factoren voor de duur van het maken van een website: je foto’s en teksten. Hierin ben ik afhankelijk van jou, want zonder inhoud kan ik geen website maken. 

In mijn ideale wereld zouden we alles gratis doen voor elkaar vanuit liefdevolle verbinding. Wanneer je moeite hebt om het (hele) bedrag te betalen en iets anders kan aanbieden, sta ik zeker open om hierover van gedachten te wisselen. 

Leuk! Al mijn samenwerkingen beginnen met een gratis kennismakingsgesprek via Zoom. Zo kunnen we zien of we bij elkaar passen en of ik je kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten. Boek hier je gratis intake.

Je kunt betalen in 2 of 3 termijnen. Ik vraag een aanbetaling bij de start van onze samenwerking. Het resterende bedrag factureer ik voor de uiteindelijke oplevering van je website.

Nee, ik ga ervan uit dat je deze zelf al hebt. Heb je nog geen hosting en domeinnaam? Ik geef je graag advies bij de start van onze samenwerking.

Web & Soul Sculpting is vooral geschikt voor ondernemers die al wat ervaring hebben, maar ook voor startende ondernemers met een duidelijke visie. Heb je alleen nog maar een vaag idee, dan raad ik je aan om nog even te wachten met het maken van een website totdat je een duidelijkere visie hebt van wat je wilt.

Als je website af is kun je via mij voor een fijne prijs een onderhoudspakket afsluiten bij mijn web developer. Ik doe dit zelf niet, maar no worries, de web developer met wie ik samenwerk is leuk, betrouwbaar en betaalbaar.

Plan hier jouw
gratis intake

Overtuigd of eerst nog wat meer weten? Plan dan hier een gratis intake met me. In 20 minuten bespreken we in een videocall jouw ideeën, en kijken we of jouw wensen passen binnen het web & soul sculpting concept en of er een match is. En wie weet haal je ook nog wel wat tips en inspiratie uit onze call.

Mijn tips voor je website

Een sterke homepage

EEN STERKE HOMEPAGE? 3 TIPS OM JE HOMEPAGE TE OPTIMALISEREN

Je homepage is en blijft één van de belangrijkste pagina’s van je website. En natuurlijk wil je je bezoeker een heerlijk warm welkom heten. Maar hoe doe je dat in een tijd waarin de gemiddelde website bezoeker binnen 3 seconden besluit of hij/ zij gaat blijven op je website. In dit artikel geef ik je 3 tips voor een sterke homepage.

Een mooier web design in 3 stappen

Je website upgraden? Een mooier web design in 3 stappen

De look en feel van je website is het eerste waar veel mensen je website op beoordelen. En ook al is design zeker niet het belangrijkste onderdeel van je website, het is en blijft de eerste indruk op je klanten. En natuurlijk wil je dat die eerste indruk goed is, en een kloppend beeld geeft van wie jij bent en wat je te bieden hebt. En voor jezelf is het natuurlijk ook een fijn gevoel als je blij wordt bij het openen van je website. 
In dit artikel geven we jouw website een esthetische upgrade in 3 stappen.

Opvallen met je website?

Opvallen met je website? 6 tips om de aandacht van je bezoeker vast te houden

In deze digitale eeuw is scrollen, browsen en scannen het nieuwe lezen. Het aantal pagina’s online gaat eindeloos door, en we hoppen van site naar site. We scannen websites op zoek naar de informatie die we écht nodig hebben. Vinden we op website 1 niet wat we zoeken, gaan we meteen door naar de volgende.

En tussendoor zijn er talloze afleidingen die ervoor zorgen dat we soms niet eens meer weten waar we eigenlijk naar op zoek waren. Een social media notificatie of mailtje kan de aandacht binnen een seconde verslappen.

Conclusie: jouw website moet opvallen om de aandacht te houden.

Maar hoe maak je zo’n website die jouw bezoeker opvalt en aanspreekt? Hieronder zet ik een aantal tips voor je op een rijtje om de aandacht van jouw potentiële klant vast te houden.

8 tips voor een wervende website

Je website levert niks op? 8 tips voor een wervende website

Na maanden ploeteren is je website af. Je hebt er veel uurtjes in gestoken en hij ziet er super uit! Je krijgt veel complimenten van je vrienden en familie, en je voelt je blij en trots. Nadat je website een tijdje online staat merk je echter dat je website niet gevonden wordt, en dat de bezoekers die je trekt je familie en vrienden zijn. De enkele nieuwe potentiële klant die je website bezoekt, laat zijn/ haar gegevens niet achter. En de inschrijvingen voor je aanbod lopen ook niet echt storm. Je initiële trots begint zich om te vormen naar twijfel. Waarom werkt je website niet? Je hebt er zoveel tijd en moeite ingestoken, en hij ziet er echt mooi uit, dat zegt iedereen.