Wingwoman NL

When we support each other
incredible things happen

Hi ik ben Teuta,

enthousiaste ondernemer op het gebied van dans en persoonlijke groei. Naast mijn eigen activiteiten als ondernemer, ondersteun ik graag andere bewuste ondernemers in het bereiken van hun dromen. En dan het liefst ondernemers die net als ik bruisen van enthousiasme om de wereld een mooiere plek te maken.

Ondersteuning nodig in je onderneming?

Voor een paar uur in de week, voor een langere periode of op project basis? Hier help ik je graag bij. Dankzij mijn achtergrond als ondernemer en creatieve generalist kan ik jou en je onderneming op veel verschillende vlakken ondersteunen: van  coaching en communicatie, tot video editing en tekst. 

Visit Us On InstagramVisit Us On Linkedin

Wat ik aanbied

Coaching

Coachen, brainstormen, sparren

Als ondernemer ben je vaak alleen aan het werk, en maak je veel beslissingen in je eentje. Het kan heel fijn zijn om een frisse blik op je onderneming te krijgen van een collega ondernemer en coach.

Grafisch werk

Van video editing tot flyer ontwerp

Je onderneming aan de buitenwereld tonen werkt beter met visuele ondersteuning. Ik geef graag jouw verhaal vorm met video en beeld.

Website

Herstructuren van je website

Als ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om je eigen sterktes te zien, en te vertalen naar een website. Ik kijk naar je huidige website, en help je meer structuur aan te brengen, en het proces voor je klant te vergemakkelijken.

Tekst

Herschrijven, redigeren, vertalen

Kunnen jouw teksten wel een update gebruiken? Ik kijk er graag naar en pas ze aan zodat ze nog beter leesbaar en toegankelijker worden, en precies passen bij wat jij wil uitstralen als ondernemer.

Mijn waarden

Authenticiteit

Authentieke verbinding staat voor mij voorop in mijn samenwerkingen. Ik geloof in het creëren van een ontspannen omgeving waar iedereen helemaal zichzelf mag zijn, met al zijn of haar kleuren, ook de donkere.

connectie

Connectie is de basis voor alle relaties in mijn leven. En ook voor werkrelaties is het voor mij belangrijk dat er een klik is. Daarom vind ik het fijn om eerst vrijblijvend te videobellen voordat ik een opdracht aanneem.

openheid

Al is het niet altijd gemakkelijk om de waarheid te horen of te vertellen, voel je vrij om je complimenten, twijfels en bedenkingen te delen met mij, ik doe dat ook.

vertrouwen

Om jou het beste te kunnen ondersteunen, is het voor mij belangrijk dat er een wederzijds gevoel van vertrouwen is. Dat ik enthousiast word van jouw plannen en persoonlijkheid, en vice versa.

VIDEO . GRAFISCH.

- Portfolio -

Video

Tijdens mijn opleiding Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam kwam ik voor het eerst in aanraking met video. Door het maken van een eigen korte film kwam ik erachter dat vooral editing mij aansprak. 

Dankzij mijn achtergrond als danseres heb ik daarna veel promo video’s gemonteerd voor dansers en dansgezelschappen. Sinds afgelopen jaar focus ik me meer op video’s voor organisaties die focussen op persoonlijke groei en spiritualiteit.

Naast het editen van korte promo video’s, kun je bij mij ook terecht voor ondertiteling van je video’s, en vertaling (EN-NL).

Editing.

vertaling. Ondertiteling.

Grafisch

Ik heb altijd een sterke voeling gehad met grafisch design. In mijn onderneming heb ik al mijn grafisch werk altijd zelf gedaan.

In 2021 volgde ik ter verdieping een opleiding Grafisch Vormgever aan het Centrum voor Avondonderwijs, waardoor ik nu naast Canva ook het Adobe pakket gebruik voor mijn design.

Grafisch ontwerp.

Referenties

Teuta heeft veel ervaring in het zelf ondernemen én andere ondernemers steunen. Samen zoekt ze naar oplossingen op maat. Ze heeft voor VZW zorgmassage enkele maanden als freelancer gewerkt om communicatie opdrachten uit te voeren. Ze is sterk in sociale media, websites, visuals,... Ze kan helder en kort jouw boodschap als ondernemer brengen. Ze werkt erg efficiënt wat kosten en tijd bespaart. Een grote aanwinst!
Eva Boel
Voormalig coordinator VZW Zorgmassage
Teuta as a business coach is able to harmonise the business side and the artist way. She starts with you... and helps you build a strong foundation from there. Her tone of voice is fun and pragmatic, intelligence and creativity combined in one package. If you are looking to combine the two skills: dance and business, Teuta is the ideal coach to help build your dream.
Liesbeth Alen
Eigenaar Embrace The Moment

Samenwerken?

Interesse om samen te werken? Leuk!

Momenteel heb ik ruimte voor nieuwe freelance opdrachten of een parttime project (max 28 uur).

Stuur me gerust een mailtje.